BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Duyum Özel Eğitim Anaokulu

Ock

20 Kasım 2023 tarihi itibariyle başlamış olduğumuz Harezmi eğitim modeli projemizde öğrencilerimize farklı disiplinlerin işbirliği ile problem çözme,  günlük yaşamda üretime katılma, geri dönüşüm ve sıfır atık uygulamalarına destek becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Proje kapsamında okul öncesi dönem çocuklarıyla çalışıldığı için aileleri de uygulamanın içeriğine dahil etmeye böylece okul-aile işbirliği çalışmalarının güçlenmesini de hedefliyoruz.

Her hafta ısınma etkinlikleri, projeye yönelik çalışmalar ve değerlendirme çalışmalarıyla süreci ilerletiyoruz. Yapılan uygulamalar ve toplantılara dair paylaşımlar "Harezmi Nilüfer Duyum Anaokulu" isimli sosyal medya hesabımızdan her hafta paylaşılmaktadır.

Uygulamayı gerçekleştiren Derya SUSAM, Sultan TAŞ COŞKUN ve Gülizar YILDIZ öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Kas

Anaokulu öğrencilertimiz ortak bir wetkinlikte beraber kendi oyun hamurlarını yaptılar.

tüm sınıfların katılım sağladığı ortak etkinlikte öğrencilerimiz birbirleriyle iletişim kurarak iletişim becerilerini geliştirdiler.

Kas

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni ve müdür yardımcısı Sevgül Kiçir'in rehberliğinde özel eğitim öğretmenleri ile birlikte ebru sanatı etkinliği yapıldı. okuldaki tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyetin 100. Yılı konulu ebru çalışması etkinliği okul içinde yapılan ebru sergisi ile sanatseverler öğrencilerimizin beğenisine sunulacak.

öğrencilerimiz ebru çalışması yaparak 100. Yıl resim sergisine hazırlık yaptılar. ilk defa ebru sanatı ile tanışan öğrenciler ebru sanatını çok sevdiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı.